Amerikaanse vouwdozen enkelgolfkarton bruin

De Amerikaanse vouwdoos is een vouwbare doos van golfkarton. De onder- en bovenkant kan dichtgevouwen worden. Door de golf, die ervoor zorgt dat het karton zich steeds maar op één manier kan ontplooien, behoudt de vouwdoos zijn vorm. De kartonnen vouwdozen in enkelgolfkarton, mede geproduceerd uit gerecycled papier, zijn geschikt voor het verpakken van kleine producten. De dozen kunnen gebruikt worden om uw goederen te transporten, te verzenden of op te slaan. Tevens zijn de dozen bestand tegen vocht, scheuren en temperatuursverschillen. Ze bieden bescherming tegen schokken en voorkomen beschadiging. Een groot voordeel aan deze dozen is dat ze op elkaar gestapeld kunnen worden omdat de dozen verticale druk weerstaan.

In ons assortiment hebben wij UN dozen die worden gebruikt voor het transport van gevaarlijk stoffen. Deze dozen zijn door de United Nations goedgekeurd en zijn gemaakt om producten te transporteren die als gevaarlijk zijn geclassificeerd.

Tevens hebben wij een ruim assortiment aan C Golf dozen waarbij het karton is voorzien van een middel-grove golf van ongeveer 3,5mm en 140 golven per meter.

De vouwdozen worden plano geleverd om zoveel mogelijk ruimte te besparen.

Van hoog naar laag sorteren

1-12 of 53

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5